fbpx

PERSONAL TRAINER & VOIMAVALMENTAJA

TERESAMARTIKKALA

Haluatko edistää terveyttäsi, voida paremmin ja saada lisää energiaa arkeesi?

HALUATKO EDISTÄÄ TERVEYTTÄSI, VOIDA PAREMMIN JA SAADA LISÄÄ ENERGIAA ARKEESI?

Olet oikeassa paikassa! Minä haluan auttaa sinua saavuttamaan nämä upeat tavoitteet!

Tiesitkö, että

TERVEELLISTEN ELÄMÄNTAPOJEN SUORITTAMINEN EI OLE HYVINVOINTIA

Hyvinvointi koostuu niin fyysisestä, psyykkisestä kuin sosiaalisestakin ulottuvuudesta. Liikunta, ravinto ja riittävä lepo ovat tärkeitä asioita, mutta pelkästään niiden avulla et saavuta kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Jos olet testannut jo useita erilaisia dieettejä ja huomaat silti olevasi edelleen samassa pisteessä kuin olit jo vuosia sitten (väsyneenä ja huonovointisena), nyt on aika muuttaa elämäsi suuntaa.

Sinä ansaitset parempaa. Sinä ansaitset energistä ja hyvinvoivaa elämää. Mutta se elämä ei löydy trendikkäistä dieeteistä, laihdutusvalmisteista tai kiristelykuureista.

Nämä kaikki ovat kaukana terveellisestä elämästä ja ne vain vievät kallisarvoisia resurssejasi, kuten aikaa, rahaa ja vaivaa. Elämäntapamuutoksen tulee TUODA sinulle energiaa, jaksamista ja hyvinvointia – ei viedä niitä.

Minä tiedän, että sinulla on mahdollisuus muuttaa elämäsi suuntaa pysyvästi. Eikä terveellinen ja hyvinvoiva elämä oikeasti vaadi niin paljon, kuin kuvittelet.

Kyse on nimittäin vain päivittäisistä pienistä valinnoista.

Parasta on se, ettei terveellinen elämä vaadi muusta elämästä luopumista. Päinvastoin, voit elää terveellisesti ja edistää hyvinvointiasi samalla elämästäsi nauttien. Sinun ei tarvitse luopua lempiherkuistasi tai pakottaa itseäsi treenaamaan monta kertaa viikossa.

Hyviä tuloksia ja hyvinvointia saa paljon vähemmälläkin.

Kun olet valmis aloittamaan, olen täällä sinua varten.

Teresa Huhtinen | Personal Trainer ja voimavalmentaja

LIITY MUKAAN VAHVA NAINEN-YHTEISÖÖN!

Kaipaatko motivaatiota treeniin? Haluatko kehittyä vahvemmaksi ja treenata fiksummin? Nopeita ruokavinkkejä? Tilaa uutiskirjeeni ja saat ilmaiseksi valmennusvinkkejäni joka viikko!

Mukana jo 1200+ upeaa naista!

"Kiitos, että laitat näitä posteja! Nykyisessä some maailman tarjonnassa ne erottuvat joukosta. Tekstisi ovat virkistävän raikkaita, myönteisiä ja rytmikkäitä 😊" - Paula

HYVINVOINTI ON JATKUVA MATKA

Teresa Martikkala

Jokainen hetki sinulla on uusi mahdollisuus muuttaa tulevaisuutesi suunta paremmaksi. Jokainen hetki sinulla on mahdollisuus valita, jatkatko samassa oravanpyörässä vai otatko askeleen kohti OIKEASTI terveellisempää ja energisempää elämää sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvinvointi ei pysy yllä itsestään vaan päivittäiset valinnat ratkaisevat. Siksi hyvinvointi on enemmänkin matka, kuin määränpää. Sitä ei voi lopullisesti ”saavuttaa”, vaan siitä täytyy pitää huolta päivittäin.

Siksi onkin tärkeää, että opettelet kestäviä hyvinvointia ja terveyttä edistäviä tapoja, jotka ovat automaattinen osa arkeasi joka päivä. Sellaisia tapoja, jotka sopivat sinun arkeesi ja jotka olet valmis pitämään mukana elämäsi loppuun asti.

Hyvinvointi on tässä ja nyt. Se mitä nyt valitset, vaikuttaa siihen, miten voit tänään ja tulevaisuudessa. Sinulla on mahdollisuus valita - joten valitse viisaasti.

Mikä on paras valinta terveydellesi ja hyvinvoinnillesi juuri nyt?

”Tärkeää on ollut ilo kehittymisestä ja tunne siitä, että jopa tällainen tavan tallukka voi oikeassa ohjauksessa ja sopivalla tsemppaamisella saavuttaa asioita, joita ei oikein koskaan uskaltanut edes ajatella. Itsetunto ja -ymmärrys on valmennuksen myötä selkeästi kasvanut. Parasta valmentajassa oli juurikin tuo kannustavuus, innostavuus ja tsemppaus. Myös oman asian osaaminen, sille omistautuminen, tietämys sekä uuden oppimisen halu ovat tehneet vaikutuksen ja vakuuttaneet minut oikeasta valmentajavalinnasta. <3″
− Pia

"Etsiessäni valmentajaa, mietin kuka olisi mahdollisesti paras valmentamaan minua tavoitteessani. Mietin voiko omien lasteni ikäisen valmentajan kanssa treenaaminen sujua jouhevasti. Huoleni oli turhaa. Jo ensimmäisestä harjoituskerrasta asti, Teresa osasi ottaa huomioon jalkaani koskevan rajoitteen treenatessa. Saimme myös minua vaivanneen olkapään kuntoon. Plussana painoa putosi -15kg. salilla käynnistä tuli mukavaa ja palkitsevaa. Teresa on raudanluja ammattilainen jota voin suositella aivan jokaiselle!"
− Jussi

”Tämän jälkeen on koko loppuelämäksi eväitä oikeanlaiseen ja turvalliseen treeniin ja tämä oli mielestäni kaikkein tärkein asia koko valmennuksessa. Parasta valmentajassa oli, että häntä oli helppo lähestyä ja tulla juttuun ja aina oli yhtä aurinkoinen ja kannustava ilmapiiri valmennuksessa."

– Väinö

Aloita tästä

ALOITA MATKASI KOHTI PYSYVÄSTI TERVEELLISEMPÄÄ ELÄMÄÄ NÄIDEN KOLMEN ASKELEEN AVULLA

On isoin tavoitteesi sitten elämäntapamuutoksen tekeminen, painonpudotus, kiinteytyminen, liikuntaharrastuksen aloittaminen, energisempi arki, parempi vireystila tai terveempi ja toimintakykyisempi keho – minä haluan auttaa sinua matkallasi kohti tavoitettasi.

Askeleet on suunniteltu siten, että ne tukevat matkaasi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Askeleiden avulla opit, miten pysyvä muutos tehdään, mistä asioista kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu ja miten teet matkastasi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Askeleiden avulla vältät tekemästä suurimmat ja tyypillisimmät virheet sekä saavutat pysyviä tuloksia ainaisen ”jojoilun” sijaan.

ALOITA ELÄMÄNTAPAMUUTOS FIKSUSTI

Milloin on oikea aika aloittaa elämäntapamuutos? Miten vaihtaa huonot tavat parempaan? Mitä pysyvän muutoksen tekeminen vaatii?

PUDOTA PAINOA PYSYVÄSTI

Miksi paino ei putoa? Millä asioilla on oikeasti merkitystä painonpudotuksessa? Miten lopettaa ”jojoilu” ja saavuttaa pysyvästi kiinteämpi kehonkoostumus?

LISÄÄ HYVINVOINTIA JA ENERGIAA ARKEEN

Miten vähentää stressiä ja parantaa henkistä hyvinvointia? Parhaat treeni- ja ravintovinkit? Miten edistää hyvinvointia ja saada lisää energiaa arkeen mahdollisimman helposti?

TUTUSTUTAAN PAREMMIN!

PERSONAL TRAINER JA VOIMAVALMENTAJA

Hei! Olen Teresa Huhtinen ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.

Sivustoltani löydät paljon vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, painonhallintaan, voimaharjoitteluun, ravitsemukseen sekä suorituskyvyn kehittämiseen.

Toimin liikunta-alan yrittäjänä, valmentajana, personal trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Lisäksi kilpailen klassisessa voimanostossa, josta saavutuksina löytyy mm. SM-hopeaa (2018), PM-hopeaa (2017) sekä SM-kultaa (2017).

Tavoitteletpa sitten terveellisempää elämää tai parempaa suorituskykyä – olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa!

Teresa Martikkala

Etkö vielä uskonut?
Lue minusta lisää!

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

 • Lähes 6000 tuntia ohjattuja yksilövalmennustunteja salilla
 • Olen auttanut useita satoja valmennettavia henkilökohtaisesti saavuttamaan tavoitteensa
 • Olen saavuttanut urheilumenestystä klassisessa voimanostossa, mm.
  • SM-5 (2019) - 63 kg
  • SM-2 (2018) - 57 kg
  • SM-1 (2017) - 57 kg
  • PM-2 (2017) - 57 kg
  • SM-3 (2016) - 57 kg
 • Parhaat viralliset kilpailutulokseni:
  • Jalkakyykky 157,5 kg
  • Penkkipunnerrus 77,5 kg
  • Maastanosto 147,5 kg
  • Yhteistulos 380 kg
 • Olen saanut oppia nelinkertaiselta penkkipunnerruksen maailmanmestarilta ja kolminkertaiselta voimanoston MM-mitalistilta Hanna Rantalalta
 • Kouluttaudun ja päivitän tieto-taitoani jatkuvasti, jotta sinä saisit tutkittuun tietoon pohjautuvaa, ajantasaista ja ammattimaista valmennusta

HALUAN LIITTYÄ VAHVA NAINEN -YHTEISÖÖN!

Vahvistaaksesi, että haluat olla mukana Vahva Nainen -yhteisössä, klikkaa alla olevaa painiketta. Klikkaamalla painiketta vahvistat samalla, että saan lähettää sinulle...

 • Ilmaisia materiaaleja, kuten oppaita, muistilistoja ja työkirjoja
 • Vahvan Naisen -viikkokirjeen, jossa jaan parhaita valmennusvinkkejäni sinulle ilmaiseksi
 • Markkinointiviestejä, joissa on parhaat tarjoukset kaikkiin valmennuksiin (näitä et saa mistään muualta)
 • Tietoa tulevista kursseista ja yhteistyökumppanuuksista

Sähköpostilistalle liittyminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit poistua listalta milloin tahansa, painamalla viestien lopussa olevaa "unsubscribe" -linkkiä. Poistuessasi listalta, EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti, poistan kaikki tiedot järjestelmästä. Valitettavasti en pysty lupaamaan, että voit liittyä sähköpostilistalle toisella kerralla. En koskaan spämmää ja pidän sähköpostisi turvallisena. Lue sivustoni tietosuojaseloste.

Scroll to Top