fbpx

PERSONAL TRAINER & VOIMAVALMENTAJA

Teresa Huhtinen

VALMENTAJA

tavoitteeni

Minun tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan omat unelmasi ja tavoitteesi hyvinvoinnin ja liikunnan saralla. Minua eteenpäin ajava voima on vahva halu auttaa ihmisiä – ja siksi haluan auttaa myös sinua.

Otan jokaisen valmennettavan huomioon yksilönä kartoittaen tarkasti juuri sinun toiveesi ja tavoitteesi valmennukselle. Pidän myös tärkeänä käytettävissä olevia resurssejasi – suunnitelma tehdään sellaiseksi, että se on realistista toteuttaa juuri sinun arjessasi.

Lähtökohtana on aina turvallisuus sekä pyrkimys pysyvään muutokseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni ja siksi pyrin aina siihen, että valmennus tuo asiakkailleni hyvää oloa, energiaa ja jaksamista.

Valmennuksessa pyritään pureutumaan laaja-alaisesti hyvinvoinnin sekä suorituskyvyn eri osa-alueisiin pelkkien treeni- ja ravinto-ohjelmien sijaan. Otan asiakkaani huomioon aina kokonaisuutena.

Valmennettavani kuvailevat minua mm. omistautuneeksi, päämäärätietoiseksi ja asiantuntevaksi. Positiivisuus, aito välittäminen ja huomioonottaminen sekä kannustava ja tsemppaava valmennusote ovat myös aitoja asiakkailta tulleita kommentteja. Iso kiitos näistä jokaiselle!<3

Teen työtäni täydellä sydämelläni ja uskon sen välittyvän myös valmennettavilleni. Aito auttamisen halu sekä läsnäolo ja luottamus ovat minulle itsestään selvä osa valmennussuhdetta. Sinun tavoitteesi on myös minun tavoitteeni ja sitä kohti edetään hyvässä hengessä – ilon ja onnistumisten kautta.

Teresa Martikkala

”Aito innostus treenaamiseen, ravitsemukseen ja hyviin elämäntapoihin liittyvissä asioissa välittyy.”<3 - PIA

Teresa Huhtinen | Personal Trainer ja voimavalmentaja
Teresa Huhtinen | Personal Trainer ja voimavalmentaja

Tarinani

Liikunta on ollut osa minua koko elämäni ajan. Taustaltani löytyy monipuolista harjoittelua yli viidentoista vuoden ajalta mm. klassisesta baletista, katutanssilajeista sekä yleisurheilusta.

Myöhemmin kuntosaliharrastus ja ryhmäliikunta veivät minut mukanaan ja lopulta muutama vuosi sitten hurahdin voimailulajeihin. Aloitin kilpailemaan klassisessa voimanostossa vuoden 2016 alussa, jonka jälkeen olen saavuttanut mm. SM-hopeaa (2018), SM-kultaa (2017), PM-hopeaa (2017) ja SM-pronssia (2016), tehnyt yhden kyykyn suomenennätyksen sekä tullut valituksi Suomen maajoukkueeseen edustamaan Suomea Barcelonaan Arnold Sports Festival Europe -urheilutapahtumaan, jossa sijoituin kahdeksanneksi maailman kovimpien nostajien joukossa.

Lukion jälkeen lähdin opiskelemaan liikunta-alaa Tampereelle Varalan Urheiluopistoon. Aloitin liikunta-alan opintoni Liikunnanohjauksen peruskurssilta (LOK), josta jatkoin tutkinto-opiskelijaksi liikunnanohjauksen perustutkinnolle (LPT) ja valmistuin lopulta joulukuussa 2015 liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi.

Valmistumiseni jälkeen olen toiminut erilaisissa liikunta-alan työtehtävissä – aluksi työntekijänä ja nykyisin yrittäjänä. Koen olevani unelma-ammatissani ja on mahtavaa saada tehdä työtä, jota rakastaa!

Käydyt koulutukset

Minussa palaa sisällä halu kehittyä sekä kehittää itseäni niin urheilijana kuin valmentajanakin. Siksi haluan jatkuvasti opiskella uutta erilaisten jatkokoulutusten muodossa.

Alta löydät listauksen tämänhetkisistä koulutuksistani:

 • Voimavalmentaja koulutus (Trainer4You) 2019
 • Psyykkinen valmentaja (Trainer4You) 2018
 • Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL) 2017
 • Liikuntaneuvoja (liikunnanohjauksen perustutkinto, LPT) 2015
 • Urheiluopistojen Personal Trainer -koulutus 2015
 • FISAF/EHFA Peruskoulutus (kuntosaliohjaaja) 2013
 • Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOK) 2013
 • ProFitness (aerobic) ohjaajan jatkokurssi, taso 2, 2013
 • Urheiluravitsemuksen perusteita avoimessa yliopistossa 2017-2018
 • Muita liikunta-alan koulutuksia ja kursseja

Laskin huvikseni, että olen tähän mennessä…
Ohjannut lähes 6000 tuntia yksilövalmennusta (face-to-face tapaamisia)
Auttanut satoja valmennettavia henkilökohtaisesti saavuttamaan tavoitteensa

LIITY MUKAAN VAHVA NAINEN-YHTEISÖÖN!

Kaipaatko motivaatiota treeniin? Haluatko kehittyä vahvemmaksi ja treenata fiksummin? Nopeita ruokavinkkejä? Tilaa uutiskirjeeni ja saat ilmaiseksi valmennusvinkkejäni joka viikko!

Mukana jo 1200+ upeaa naista!

"Kiitos, että laitat näitä posteja! Nykyisessä some maailman tarjonnassa ne erottuvat joukosta. Tekstisi ovat virkistävän raikkaita, myönteisiä ja rytmikkäitä 😊" - Paula

HALUAN LIITTYÄ VAHVA NAINEN -YHTEISÖÖN!

Vahvistaaksesi, että haluat olla mukana Vahva Nainen -yhteisössä, klikkaa alla olevaa painiketta. Klikkaamalla painiketta vahvistat samalla, että saan lähettää sinulle...

 • Ilmaisia materiaaleja, kuten oppaita, muistilistoja ja työkirjoja
 • Vahvan Naisen -viikkokirjeen, jossa jaan parhaita valmennusvinkkejäni sinulle ilmaiseksi
 • Markkinointiviestejä, joissa on parhaat tarjoukset kaikkiin valmennuksiin (näitä et saa mistään muualta)
 • Tietoa tulevista kursseista ja yhteistyökumppanuuksista

Sähköpostilistalle liittyminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit poistua listalta milloin tahansa, painamalla viestien lopussa olevaa "unsubscribe" -linkkiä. Poistuessasi listalta, EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti, poistan kaikki tiedot järjestelmästä. Valitettavasti en pysty lupaamaan, että voit liittyä sähköpostilistalle toisella kerralla. En koskaan spämmää ja pidän sähköpostisi turvallisena. Lue sivustoni tietosuojaseloste.

Scroll to Top