fbpx

PERSONAL TRAINER & VOIMAVALMENTAJA

Teresa Martikkala

Haluatko saada parempia tuloksia ja nostaa suorituskykysi uudelle tasolle?

Lisää voimaa ja suorituskykyä

Haluatko saada parempia tuloksia ja nostaa suorituskykysi uudelle tasolle?

Olet oikeassa paikassa! Minä haluan auttaa sinua saavuttamaan nämä upeat tavoitteet!

Tiesitkö, että

Pelkkä kova treenaaminen ei riitä

Parhaita tuloksia EI tee se, joka treenaa eniten tai kovimmin. Parhaita tuloksia tekee se, joka treenaa fiksuimmin.

Huomaat kuukausi ja vuosi toisensa jälkeen olevasi samassa pisteessä. Sarjapainosi junnaavat paikoillaan ja kehitys loistaa poissaolollaan. Treenaat kovaa ja annat itsestäsi kaikkesi harjoitellessasi, mutta silti et saa haluamiasi tuloksia.

Minä tiedän, että sinulla on mahdollisuus saada paikallaan junnaavat treenituloksesi uuteen nousuun. Tiedän, että sinä pystyt treenaamaan kehostasi vahvan ja suorituskykyisen. Minä tiedän, että sinullakin on mahdollisuus onnistua saavuttamaan tavoitteesi.

Parasta tässä on se, ettei kovia tuloksia tehdäkseen tarvitse valita muun elämän ja treenaamisen välillä. Sinun ei tarvitse valita, haluatko kovia tuloksia harjoittelullasi vai tehdä jotain muuta kivaa vapaa-ajallasi.

Voit saada molemmat.

Kun olet valmis aloittamaan, olen täällä sinua varten.

Teresa Martikkala

Lataa tästä ilmainen

KEHITTÄVÄN HARJOITTELUN MUISTILISTA

ja liity mukaan Vahvanainen-yhteisööni!

MITÄ KOVIEN TREENITULOSTEN TEKEMISEEN TARVITAAN?

Teresa Martikkala

Enemmän ei ole aina enemmän, ei edes harjoittelussa. Lukuisat asiakkaani ovat saaneet loistavia tuloksia treenaamalla vain 2-3 kertaa viikossa. Mieti - käyttämällä vain noin 2-3 h aikaa harjoitteluun viikoittain!

Toki jos sinulla on aikaa treenata 3-5 kertaa viikossa, niin sehän on aivan loistavaa! Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Pystyt nimittäin saada loistavia tuloksia aikaan vähemmälläkin – kunhan vain tiedät, mitä teet.

Määrä ei korvaa harjoittelun LAATUA. Viikoittaisten treenimäärien sijaan olennaisempaa onkin, MITÄ ja MITEN harjoittelet.

Kehittymisen kannalta tärkeimpiä elementtejä ovat mm. harjoittelun säännöllisuus, nousujohteisuus, ärsykkeenvaihtelu, yksilöllisyys, jaksottaminen sekä riittävä lepo ja palautuminen.

Oletko valmis viemään treenituloksesi uudelle tasolle?

Vahva Nainen

Vahva Nainen -verkkovalmennuksen voit aloittaa koska tahansa haluat!

Haluatko saada lisää voimaa, lihasmassaa ja suorituskykyä? Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi VAHVA NAINEN -verkkovalmennukseni avulla!

Valmennuksessa saat paikallaan junnaavat treenitulokset nousuun ja tulet vahvemmaksi ja suorituskykyisemmäksi kuin koskaan aikaisemmin!

Ilmoittautuessasi valmennukseen saat kaikki materiaalit HETI käyttöösi - lämpimästi tervetuloa mukaan! <3

Aloita tästä

TEE KOVIA TULOKSIA HARJOITTELULLASI SAMALLA TERVEYTTÄSI JA HYVINVOINTIASI EDISTÄEN

Haluan opastaa sinua matkallasi kohti vahvaa ja suorituskykyistä kehoa ja siksi olenkin koonnut tälle sivulle artikkeleita, jotka tukevat matkaasi.

Teresa Huhtinen | Personal Trainer ja voimavalmentaja

Takakyykkyyn +20 kg vuoden aikana (tai enemmänkin)

Henkilökohtainen ”ennätykseni” taitaa olla +10 kg kolmen kuukauden aikana takakyykkyyn (145 kg --> 155 kg, muistaakseni noin 60 kg kehonpainolla) eli kyllä, tiedän että se...
Teresa Huhtinen | Personal Trainer ja voimavalmentaja

Millä treenijaolla saa parhaat tulokset?

Tavoitteena optimoida tuloskehitys oikeanlaisen ohjelman avulla? Haluaisit ehkä saada lisää voimaa ja lihasmassaa? Todellisia tuloksia salilla? Millä treenijaolla saa parhaat tulokset? Blogistani on löytynyt aiemmin...
alkulammittely

Löytyvätkö nämä 5 elementtiä alkulämmittelystäsi?

Ennen kuin mietit, että ”tylsin aihe ikinä” tai ”kyllähän minä nyt osaan lämmitellä”, haluan sanoa sinulle muutaman asian… Alkulämmittely on LOISTAVA MAHDOLLISUUS opetella uusia taitoja,...
Teresa Huhtinen | Personal Trainer ja voimavalmentaja

Mitä tehdä, jos voimaharjoittelussa tulokset junnaavat paikoillaan?

VAROITUS! Tämä on pitkä artikkeli - ja täynnä asiaa. Jos kuitenkin päätät lukea tämän loppuun asti, opetan sinulle mm. Mikä määrä treeniä on liikaa? Entä...
Teresa Huhtinen | Personal Trainer ja voimavalmentaja

Pitääkö sarjat runtata aina loppuun asti vai riittääkö, että vähän tuntuu lihaksissa?

Onko treeni ollut riittävän tehokas, jos lihakset eivät tule kipeiksi? Pitääkö sarjat runtata aina loppuun asti vai riittääkö, että vähän tuntuu lihaksissa? Vastaan tässä artikkelissa...
tavoitteellinen-treenaaja-ravitsemus-suorituskyky

Tavoitteellinen treenaaja – syötkö VARMASTI riittävästi?

Mitä pidempään olet harjoitellut tavoitteellisesti, sen enemmän joudut kiinnittämään huomiota myös harjoittelun ympärillä oleviin asioihin (jos haluat kehityksesi jatkuvan). Yksi tärkeimmistä asioista on riittävä energiansaanti....

TUTUSTUTAAN PAREMMIN!

PERSONAL TRAINER JA VOIMAVALMENTAJA

Hei! Olen Teresa Huhtinen ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.

Sivustoltani löydät paljon vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, painonhallintaan, voimaharjoitteluun, ravitsemukseen sekä suorituskyvyn kehittämiseen.

Toimin liikunta-alan yrittäjänä, valmentajana, personal trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Lisäksi kilpailen klassisessa voimanostossa, josta saavutuksina löytyy mm. SM-hopeaa (2018), PM-hopeaa (2017) sekä SM-kultaa (2017).

Tavoitteletpa sitten terveellisempää elämää tai parempaa suorituskykyä – olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa!

Teresa Martikkala

Etkö vielä uskonut?
Lue minusta lisää!

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

 • Lähes 6000 tuntia ohjattuja yksilövalmennustunteja salilla
 • Olen auttanut useita satoja valmennettavia henkilökohtaisesti saavuttamaan tavoitteensa
 • Olen saavuttanut urheilumenestystä klassisessa voimanostossa, mm.
  • SM-5 (2019) - 63 kg
  • SM-2 (2018) - 57 kg
  • SM-1 (2017) - 57 kg
  • PM-2 (2017) - 57 kg
  • SM-3 (2016) - 57 kg
 • Parhaat viralliset kilpailutulokseni:
  • Jalkakyykky 157,5 kg
  • Penkkipunnerrus 77,5 kg
  • Maastanosto 147,5 kg
  • Yhteistulos 380 kg
 • Olen saanut oppia nelinkertaiselta penkkipunnerruksen maailmanmestarilta ja kolminkertaiselta voimanoston MM-mitalistilta Hanna Rantalalta
 • Kouluttaudun ja päivitän tieto-taitoani jatkuvasti, jotta sinä saisit tutkittuun tietoon pohjautuvaa, ajantasaista ja ammattimaista valmennusta

LIITY MUKAAN VAHVA NAINEN-YHTEISÖÖN!

Kaipaatko motivaatiota treeniin? Haluatko kehittyä vahvemmaksi ja treenata fiksummin? Nopeita ruokavinkkejä? Tilaa uutiskirjeeni ja saat ilmaiseksi valmennusvinkkejäni joka viikko!

Mukana jo 1200+ upeaa naista!

"Kiitos, että laitat näitä posteja! Nykyisessä some maailman tarjonnassa ne erottuvat joukosta. Tekstisi ovat virkistävän raikkaita, myönteisiä ja rytmikkäitä 😊" - Paula

HALUAN LIITTYÄ VAHVA NAINEN -YHTEISÖÖN!

Vahvistaaksesi, että haluat olla mukana Vahva Nainen -yhteisössä, klikkaa alla olevaa painiketta. Klikkaamalla painiketta vahvistat samalla, että saan lähettää sinulle...

 • Ilmaisia materiaaleja, kuten oppaita, muistilistoja ja työkirjoja
 • Vahvan Naisen -viikkokirjeen, jossa jaan parhaita valmennusvinkkejäni sinulle ilmaiseksi
 • Markkinointiviestejä, joissa on parhaat tarjoukset kaikkiin valmennuksiin (näitä et saa mistään muualta)
 • Tietoa tulevista kursseista ja yhteistyökumppanuuksista

Sähköpostilistalle liittyminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit poistua listalta milloin tahansa, painamalla viestien lopussa olevaa "unsubscribe" -linkkiä. Poistuessasi listalta, EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti, poistan kaikki tiedot järjestelmästä. Valitettavasti en pysty lupaamaan, että voit liittyä sähköpostilistalle toisella kerralla. En koskaan spämmää ja pidän sähköpostisi turvallisena. Lue sivustoni tietosuojaseloste.

Scroll to Top