fbpx

Nämä 3 asiaa koen tärkeäksi valmentajana

Teresa Martikkala

Mitä asioita valmentajana arvostan ja mitkä asiat ovat minulle tärkeitä? Mitä haluan tarjota jokaiselle valmennukseeni tulevalle?

Tässä artikkelissa pohdin edellä mainittuja asioita. Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Trainer4You:n kanssa. #unelmaduuni

Intohimo uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen

Olen toiminut Liikunta-alalla kohta kuuden vuoden ajan. Koko tämän ajan olen joko opiskellut päätoimisesti ja työskennellyt sivutoimisesti (liikunta-alalla) tai työskennellyt päätoimisesti ja opiskellut töiden ohessa (jotain liikunta-alaan liittyvää).

Jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat itselleni tärkeitä arvoja jo itsessään. Sen lisäksi tiedän, että liikunta-alalla pärjätäkseen on omaa osaamista hyvä kehittää ja päivittää tasaisin väliajoin.

Minulle on tärkeää, että valmennettavani saavat parasta mahdollista valmennusta. Haluan oikeasti pystyä auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa ja koen tärkeäksi, että jos SINÄ tulet joskus valmennukseeni, on minulla sinulle mahdollisimman paljon annettavaa.

Tästä syystä pyrin kehittämään osaamistani jatkuvasti paremmaksi ja paremmaksi!

Haluan oppia alan parhailta ammattilaisilta

Tällä hetkellä (kirjoittaessani tätä keväällä 2019) käyn parhaillaan Trainer4You:n järjestämää Voimavalmentaja -koulutusta. Koulutuksen kehittäjä on voimaharjoitteluun erikoistunut valmennus- ja testausopin maisteri, fysiikkavalmentaja, kouluttaja ja asiantuntija Tuomas Rytkönen.

Koulutuksessa on ollut supersarjana niin teoriaa kuin käytännön opiskeluakin. Kolmannen lähijakson jälkeen pystyn sanoa saaneeni jo hurjasti uutta oppia ja oivalluksia!

Parasta antia tähän asti on ollut voimaharjoittelun ohjelmoinnin opiskelu. En malta odottaa, että pääsen kurssityöni kimppuun, jossa pääsen toden teolla viemään koulutuksen oppeja käytäntöön…

Koulutuksessa käydään voimaharjoittelua todellakin pintaa syvemmältä, jolloin kaltaiseni intohimoinen opiskelija on saanut paljon uusia työkaluja niin käytännön valmennustyöhön kuin oman harjoitteluni eteenpäin viemiseen.

Koulutus perustuu voimaharjoittelusta tehtyyn kokonaistutkimusnäyttöön ja se yhdistääkin parhaan tutkimustiedon ja käytännön. Koulutus antaa laajan käsityksen voiman eri osa-alueiden tuloksekkaasta harjoittelemisesta sekä kuormitusfysiologisista prosesseista kehittävän voimaharjoittelun takana.

Jos syvällinen tietotaito voimaharjoittelusta kiinnostaa, suosittelen tutustumaan koulutukseen tarkemmin TÄÄLTÄ!

Valmentajana minulle on tärkeää, että valmennettavani saavat haluamiaan tuloksia

Kukapa valmentaja sitä nyt ei haluaisi?

Kehittämällä omaa osaamistani jatkuvasti eteenpäin sekä käytännön kokemuksen karttuessa pystyn nykyään lupaamaan asiakkailleni entistä kovempia tuloksia. En tietenkään halua antaa katteettomia lupauksia, vaan keskustelen aina yhdessä valmennettavieni kanssa siitä, millaisia tuloksia heidän on mahdollista saavuttaa ja missä ajassa.

Kuitenkin mitä enemmän kokemusta on ehtinyt kertyä ja mitä enemmän tietotaitoa erilaisista laadukkaista koulutuksista on tullut sisäistettyä, sen helpompi minun on luvata onnistumista valmennuksessani.<3

Terveyttä ja hyvinvointia edistäen – ei niiden kustannuksella

Rakastan tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa ja minun valmennukseeni ovat aina tervetulleita niin liikunnan aloittajat kuin kokeneemmat konkaritkin.

Isoja teemoja ja tavoitteita valmennuksissani ovatkin niin kokonaisvaltainen hyvinvointi kuin kovien tulosten tekeminen. Nämä kulkevat valmennuksissani käsi kädessä. Tulosta ei tehdä terveyden ja hyvinvinnin kustannuksella, vaan päin vastoin – samalla kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäen.

Minulle on siis tärkeää, että tuloksia tehdään aina terveus ja hyvinvointi edellä.

Valmentajana koen siis tärkeäksi muun muassa seuraavat kolme asiaa:

  1. Jatkuva oppiminen ja itseni kehittäminen (mm. kouluttautumalla alan parhaiden ammattilaisten opissa)
  2. Valmennettavien ohjaaminen kohti kovia tuloksia (sinun tavoitteesi on minunkin tavoitteeni ja haluan antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät tavoitteesi saavuttamiseksi)
  3. Tulosten tekeminen terveys ja hyvinvointi edellä (EI niiden kustannuksella, vaan kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäen)

Jos olet liikunta-alan ammattilainen (tai haluat sellaiseksi), suosittelen tutustumaan Trainer4You:n koulutusvalikoimaan. Tarjolla on useita liikunta-alan jatkokoulutuksia, joiden avulla pystyt täydentämään ja syventämään osaamistasi sekä erikoistumaan ja erottautumaan alalla. #kehityparhaaksi

Voin lämmöllä suositella niin syksyllä käymääni Psyykkisen valmentajan -koulutusta kuin tätä parhaillaan käynnissä olevaa Voimavalmentaja -koulutusta.

PS. Jos ilmoittaudut vuonna 2019 alkavaan Voimavalmentaja -koulutukseen, saat Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija -online koulutuksen kaupan päälle (arvo 390€) koodilla TERESA19. Kirjoita koodi ”kampanjakoodi” -kohtaan ja pääset aloittamaan opiskelut vaikka saman tien!

Lue myös nämä

Teresa Martikkala

TERESA

Hei! Olen Teresa Martikkala ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.

Sivustoltani löydät paljon vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, painonhallintaan, harjoitteluun, ravitsemukseen sekä suorituskyvyn kehittämiseen.

Toimin liikunta-alan yrittäjänä, valmentajana, personal trainerina sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Lisäksi kilpailen klassisessa voimanostossa, josta saavutuksina löytyy mm. SM-hopeaa (2018), PM-hopeaa (2017) sekä SM-kultaa (2017).

Tavoitteletpa sitten terveellisempää elämää tai parempaa suorituskykyä – olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

LIITY MUKAAN VAHVA NAINEN-YHTEISÖÖN!

Kaipaatko motivaatiota treeniin? Haluatko kehittyä vahvemmaksi ja treenata fiksummin? Nopeita ruokavinkkejä? Tilaa uutiskirjeeni ja saat ilmaiseksi valmennusvinkkejäni joka viikko!

Mukana jo 1200+ upeaa naista!

"Kiitos, että laitat näitä posteja! Nykyisessä some maailman tarjonnassa ne erottuvat joukosta. Tekstisi ovat virkistävän raikkaita, myönteisiä ja rytmikkäitä 😊" - Paula

Teresa Huhtinen

HALUAN LIITTYÄ VAHVA NAINEN -YHTEISÖÖN!

Vahvistaaksesi, että haluat olla mukana Vahva Nainen -yhteisössä, klikkaa alla olevaa painiketta. Klikkaamalla painiketta vahvistat samalla, että saan lähettää sinulle...

  • Ilmaisia materiaaleja, kuten oppaita, muistilistoja ja työkirjoja
  • Vahvan Naisen -viikkokirjeen, jossa jaan parhaita valmennusvinkkejäni sinulle ilmaiseksi
  • Markkinointiviestejä, joissa on parhaat tarjoukset kaikkiin valmennuksiin (näitä et saa mistään muualta)
  • Tietoa tulevista kursseista ja yhteistyökumppanuuksista

Sähköpostilistalle liittyminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit poistua listalta milloin tahansa, painamalla viestien lopussa olevaa "unsubscribe" -linkkiä. Poistuessasi listalta, EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti, poistan kaikki tiedot järjestelmästä. Valitettavasti en pysty lupaamaan, että voit liittyä sähköpostilistalle toisella kerralla. En koskaan spämmää ja pidän sähköpostisi turvallisena. Lue sivustoni tietosuojaseloste.

Scroll to Top